Fredag

Hej alla fina!

kom hem för en stund sedan och är astrött. Somnade typ i skolan. Satt på sista lektionen och hela klassen satt och pratade om Burkor.Laura hade tagit med sig en burka hemifrån och då hade Elin satt på sig burkan . Det såg både hysteriskt kul ut och knäppt.;)
Nu väntar mn matematikbok för att vi har ett matteprov på onsdag. måste börja plugga lite orkar inte göra det ikväll då jag inte kommer vilja göra det.

Vad ska ni göra den hära fredagskvällen då? Kramar!

-.-

Rubriker är hopplösa.

Imorgon är det fredag vilket betyder att jag kommer spendera fredagskvällen hos pappsen. Vet inte riktigt vad vi ska göra men hoppas på chill.

Har precis duschat och fan va skönt det var. Har längtat efter den duschen hela dagen eftersom jag inte hann duscha imorse innan skolan. Är fortfarande irriterad efter NO provet.. Kom precis på att vi ska snart lämna in våra gymnasieansökningar. 16 februari ska dom vara inlämnade. Fan också. Har bara 2 skolor som jag vet att jag ska  söka till.

1: St; Eriks gymnasium.
2: Nacka gymnasium.

Börjar faktiskt få panik. Känner att jag måste få söka till minst 2 skoler till. Anyway ska fixa lite té med honung mot min elaka lilla hals och titta på tv. Kramar






Underbara

      


Kikade nyss in på HMs  hemsida och hittade dom här söta skorna ovan. Är dom inte underbara ? Ska lätt köpa dom i vår eller kanske tidigare.;) Kram!

Romme here i come!

Nu är jag hemma! eller jag kanske kom hem för en timme sen eller något och nu relaxar jag framför datan. Mammsen tjatar om att jag ska städa lite. Hehe ska irritera henne lite.. 

Idag hade vi en vanlig skoldag men fan vad man ska behöva irritera sig på lärarna. Min SO lärare totalt hatar mig typ och igår hade vi NO prov på kärnfysik och idag ska han envisas med att ha ett oförberett nationella prov i NO !


Nu till en helt annan sak. Vi ska ha friluftsdag den 13 februari och jag har valt att åka till Romme ! Skratta inte nu men jag har åkt skider en enda gång i hela mitt liv med en kompis,pappa och min brosha. Asså jag är typ skiträdd för att åka. Iallafall så var jag påväg upp för liften och i mitten v backen fick jag panik !  Jag släppte taget och typ åkte baklänges och så slängde jag mig på mage och fick syn på en liiiiten backe på typ 5 meter. Jag krålar mig dit och lyckas på den lilla backen störta in i staketet. Hur lyckas man ? Kändes verkligen som att hela området bara stod och stirrade på mig och  min kompis Elin garvade verkligen ihjäl sig.
 Jag har verkligen ingen aning hur det kommer gå i Romme men min kompis Emily har lovat mig att hon ska träna upp mig. Men jag är otroligt rädd för att skada mig och är verkligen höjdrädd. Kanske det är där problemet ligger. Kramar !

   

Trög som fasen

Jag måste skärpa mig rejält nu alltså. Måste börja skriva normalt. Back to reality.

Jag vill ha vår ! Alla fina kläder man kan använda.

Såhär vill jag se ut i sommar; 

Och självklart en massa jeansshorts toppar linnen klänningar bikinisar ballerinaskor pumps smä väsker och en massa annat gott och smått ;) 

När det kommer till kläder tycker jag att Kenza har en snygg skön och avslappnad stil.

Idag hade vi NO prov i skolan och det fick otroligt  bra kännde jag. Det var 18 fråger och 3 av dom vart mvg fråger 2 av dom vart vg fråger och resten godkännt om jag mins rätt. jag gjorde alla utom en godkändfråga. Jag känner mig säker men ändå inte säker xD

Nu mina kära små läsare väntar mitt rum som ska städas. Ser ut som ett totalt bombnedslag. Kram !

                                                         

Top Model

Just nu sitter jag och tittar på Top Model 10 och allmänt myser lite granna. I Top Model 11 som kommer gå nu på tisdagar och onsdagar kl 20:00 är deltagarna väldigt intressanta. Mina personliga favoriter är Marjorie och Analeigh. Självklart finns det fler jag gillar men dom är mina två favoriter.
Idag kommer nog jag inte ha mkt att göra tror jag. Måste börja på min engelskabok men kan inte skolan bara ta slut någon gång? Driver mig till vansinne !
                


Dålig uppdatering.

Asså jag har verkligen inte legat på den rätta sidan när det kommer till att blogga. Jag har ingen aning varför det blev som det blev men..

Ja asså jag har inte gjort något speciellt igentligen.Har tittat mycket på Twilight och jag har faktiskt beställt alla tre böckerna nu så jag är superglad att jag hittade den första iallafall. Den är slutsåld i hela stan. Otroligt.

   

Yesbox! Morgondagen kommer bestå av plugg och lite mer tråkiga ting. Nu ska jag hoppa in i duschen tror jag känns som att jag behöver en dusch. Kram!

Någon som förstår ?

                                          
Idag var jag och såg filmen Twilight och jag säger bara att det är den bästa filmen jag någonsin har sett ! En film jag definitivt kommer köpa så fort den kommi ut. Den verkar så verklig i vissa stunder och så är det något väldigt attraherande med Edward Cullen men jag vet inte vad.


Twilight



Imorgon ska jag och min kompis Prottasha åka och se Twilight. Äntligen. Jag har längtat efter den här filmen sen premiären. Jag har suttit och tittat lite på youtube efter olika klipp och jag ryser. Kramar! 

 




       

Blondinbella vs Kenza.

Hej alla glada! Idag har jag varit i stan med Vicky, mamma och brorsan. Det blev en kofta och ett par jeans som fick följa med hem och jag är supernöjd! Bilderna kommer upp lite senare.

BLONDINBELLA.
Är det någon mer än jag som ska följa Let´s Dance i vår? Jag ska se hur det kommer gå för Blondinbella. Jag har inget emot henne och hon verkar vara en bra tjej och framförallt framgångsrik. Men jag gillar inte att hon använder så mycket päls. Det är inte nödvändigt.  Men jag skulle vilja träffa henne i verkligheten och få veta hur hon är för att i bloggen är hon väldigt öppen glad och så men när det kommer till tips och shopping och liknande så går det inte lika bra. Vilka läder hennes blogg mest tror ni? jag skulle säga att det mest är tonåringar och vilka tonåringar köper en klänning för tvåtusen eller  tretusen kronor? Jag kanske överdriver lite men det är sant. hon är lite för dyr för oss.
                                                                                 

                                                                                      
                                                                                    
KENZA
Kenza är en vanlig tjej i en stor blogg. Hon vill vara en normal tjej som har en blogg. Hon visar upp kläder skor och liknande som vi kan köpa och har råd med. Jag föredrar Kenza framför Blondinbella för att kenza är mer som oss. hon visar mycket bilder vilket jag tycker är skitbra. Och hon har en hur söt hund som helst! Jag tror oxå att ungdomar ser upp till Kenza mer än Blondinbella.

                                                                     
                                                                              

                                                                                          Kramar!
                                                                                          
              


Rubriklös

Hej allihopa! Min blogg startades idag den tredje januari 2009. När ni tittar in på bloggen kommer det vara vissa förändringar  eftersom bloggen är ny. Anyway så kommer det inlägg om det imorgon.

RSS 2.0