Valentines Day

Valentines Day är en film jag gärna ser på bio! Den verkar väldigt rolig och det finns många skådespelare och skådespelerskor i filmen som jag gillar väldigt mycket (:

Det finns många trailers från den här filmen men här är ialafall en av dom:

Trailer 1 -



Premiär 12 Februari ♥




Repeat


Timberland ft. Katy Pery - If We Ever Meet Again


Flipp&Flopp











* Värmen!! Okej, det kanske inte är varmt ute, men det blir faktiskt varmare. För två veckor den var det - 14 grader och nu visar termometern faktiskt -2 ;) Way to go!!

* Vänner, speciellt som som alltid finns där för en. Dom som frågar en hur det är om dom märker av att man inte mår bra eller ser nedstämd ut. Dom som skrattar med en och bara får en att må bra.

* Mamma och Pappa - Vad skulle vi göra utan dom? ♥



* Snö. Den får faktiskt försvinna nu. För det första gör den ingen nytta alls, och för det andra: Den är bara jobbig, ingen nyhet. :(

* Mamma och Pappa - Ibland går dom verkligen över gränsen.

* Kissie - hon är körd.


Flumm på vägen

Bilderna från idag! ♥











Nellie, jag, Yessie & Joy



2 Februari 2010

Tjenna alla glada, och ickeglada för den delen! Allt bra? Själv mår man toppen och glor runt på datan. Inte så mycket att göra men Jag har förjävligt ont i benen, har ingen aning varför det bara gör vääldigt ont. och så fryser man här också ;o Men ialafall, snart kommer det upp lite bilder från idag, Har varit på Mercedez Benz Fashion Week idag med klassen och andra modeklassen, men mest bilder från våran resa dit eftersom bilderna på själva modevisningen envisades med att vara suddiga. Det kommer även en Flipp & Flopp! ♥


1 Februari 2010

Hej på er alla!

Känner verkligen hur mina ögon blir fyrkantiga av datan, men lite mer tid vid boxen skadar inte! Hur mår ni idag? Länge sen, jag vet men har inte haft lust att blogga. Men ialafall, mycket händer i min vardag, nu är jag tillbaka och vi får fan se till att jag stannar här och bloggar nu! 

                                                                    Jason Derulo
- In My Head 
                                       


RSS 2.0